Crossfit Noord

Join the OPEN of 2024!

Yes, het is weer tijd voor de CrossFit Open! Inmiddels is het alweer de 13e keer dat deze wereldwijde competitie te doen en te volgen is. In de CrossFit wereld wordt de Open gezien als het begin van een nieuw sportief seizoen of kalenderjaar. Een goede reden dus om mee te doen!

En als je ons niet geloofd: dit is wat de leden zeiden over vorig jaar:

 • Zelden zo’n fijn groepsgevoel gehad als bij CFN en tijdens de Open x CFN
 • Wat was het leuk om een team te hebben met wie je ging strijden. Daardoor leerde  je vooral veel andere leden beter kennen!
 • Wat heb ik veel geleerd! De opbouw met samen de open doen op zaterdag was heel erg leuk!
 • Mooie sfeer, ook tijdens het toernooi op de laatste dag. Ik vond het erg geslaagd!

Hoe werkt het, hoe doe je mee?

Dat leggen we je graag in dit stappenplan uit:

 1. Meld je eerst aan via de website van CrossFit Worldwide. Dat kan via deze link en vanaf 9 januari 2024. Voor je deelname betaal je $20.

 2. Na je aanmelding doe je mee aan de Open. Vervolgens worden de WOD’s op drie data bekendgemaakt. Namelijk:
  – WOD 1: 29-02-2024
  – WOD 2: 07-03-2024
  – WOD 3: 14-03-2023
 3. Je hebt na de bekendmaking op donderdag tot en met de maandag erop om de WOD te doen en je score online in te dienen. Dit doe je met een filmpje en met een judge naar keuze. Scores moeten geverifieerd worden door CrossFit Noord, hier vul je Ralph Slik voor in.

Máár...

… bij CFN willen we er natuurlijk iets leuks van maken, en organiseren we met WOD 3 een competitiedag bij CrossFit Noord! Dus wil jij de Open in CFN-stijl doen? Lees dan door:

 1. Meld je na je aanmelding bij CrossFit Worldwide aan via dit CFN aanmeldformulier. Voor je deelname via CFN betaal je €10. Dit besteden we aan een klein evenement op 16 maart.

 2. Alle aanmeldingen verdelen we willekeurig in teams van vier personen. Met deze vier mensen kun je alles rondom de Open afstemmen. En natuurlijk kunnen jullie daarbij als elkaars supporters en judges ingezet worden! Zo weet je zeker dat er altijd iemand is om je te helpen.

 3. Op de zaterdagmiddagen ná de bekendmaking van de WOD reserveren we de box na 13:00 voor de mensen die de Open WOD willen doen. Je hebt dan alle tijd en ruimte om jouw beste score neer te zetten.

 4. Alle deelnemers van de OPEN voegen we toe aan een community groepsapp, waarin wij als CFN informatie delen, maar waar jullie natuurlijk ook alle tips en tricks kwijt kunnen.

Op zaterdag 16 maart organiseren we een klein evenement rondom de laatste WOD. Dus eerst knallen en daarna proosten op een succesvol start van het seizoen!

Zien we jouw aanmelding voor de CrossFit Open x CrossFit Noord tegemoet?