Crossfit Noord

Over CrossFit Noord

CrossFit Noord bestaat officieel sinds 11 januari 2011 en is ontstaan uit het enthousiasme van samen trainen met plezier als uitgangspunt.  

Als een van de eerste boxen in Nederland en de eerste box in het Noorden van het land hebben wij inmiddels een ruimte van ruim 1000m2 waar onze leden dagelijks het beste uurtje van de dag beleven. 

Binnen CrossFit Noord hebben we de beschikking over vele materialen en cardio apparatuur. Onze enthousiaste trainers bezitten de kennis om de leden het maximale uit hun training te laten halen met een glimlach op het gezicht. 

Door alle materialen, ruimte en kundige trainers is iedereen welkom bij CrossFit Noord. Sterk, klein, jong en oud: samen zorgen we ervoor dat jij een fijne workout hebt en je voldaan naar huis gaat. En dat je de volgende dat wéér zin hebt om te gaan!

Omdat we het bij CrossFit Noord belangrijk vinden om dingen samen te doen organiseren we meerdere keren per jaar competitiedagen. Hier zijn alle leden welkom, en ook weer ieder op z’n eigen niveau. Benieuwd wat we zoal organiseren?

Check hier onze jaaragenda!

Zien we je snel bij CrossFit Noord? Je bent van harte welkom!

Trainen bij CrossFit Noord in Groningen